Πολιτική επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους, εντός 14 ημερών από την παραλαβή, χωρίς χρέωση μεταφορικών :

α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της Φυτοπρομηθευτικής σας παραδόθηκαν προϊόντα άλλα ή ουσιωδώς διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε.

β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε ελάττωμα στο προϊόν ή λείπει συμφωνημένη ιδιότητα του.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε την παραγγελία σας, χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων.

Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε με το κόστος αποστολής και της επιστροφής των προϊόντων.

Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα, θα πρέπει υποχρεωτικά να μας ενημερώσετε μέσω e-mail στο mail@olbio.gr.

Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να αποσταλούν τα προϊόντα είναι :

ΟΛΒΙΟ ΕΕ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΩ 31, Θεσσαλονίκη 54627.

Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα και θα είναι ανάλογη με τον τρόπο που πραγματοποιήσατε την πληρωμή της παραγγελίας σας.

Το προϊόν προς επιστροφή ή αντικατάσταση θα πρέπει να συνοδεύεται απαραιτήτως από το παραστατικό αγοράς του προϊόντος και θα πρέπει να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε, πλήρες, χωρίς φθορές, η συσκευασία του να είναι άρτια και σε κατάσταση που μπορεί να μεταπωληθεί.

Εάν το προϊόν που πρόκειται να επιστραφεί δεν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις, δεν θα είναι δυνατή η επιστροφή του.