Αποστολή & Παραλαβή

Περιεχόμενα

Αποστολή

Τα προϊόντα αποστέλλονται στον προορισμό που μας έχετε υποδείξει ανάλογα με τη περιοχ΄ή και τις ανάλογες μεταφορικές εταιρείες μεταφορών.

 Η πιο οικονομική λύση  αποστολής είναι αυτής της Εταιρίας μεταφοράς. Όλα μας τα προϊόντα αποστέλλονται από την πόλη της Θεσσαλονίκης με κόστος 6 ευρώ + ΦΠΑ ανά τεμάχιο για μπιτόνια έως 20kg. 

Mεγαλύτερες ποσότητες αποστέλλονται σε παλέτα, οπότε το κόστος υπολογίζεται διαφορετικά. 

Ο πελάτης μπορεί  να επιλέξει δική του μεταφορική εταιρεία, ανάλογα με την περιοχή του.  Οπότε οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με τις μεταφορτώσεις. Για τα νησιά, την Πελοπόννησο και μερικές περιοχές της Αθήνας, οι μεταφορές χρεώνονται διπλές.

 ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΜΕΣΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ

Παρέχεται η δυνατότητα αντικαταβολής, αναλόγως με τη συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία και την περιοχή. Η δυνατότητα αντικαταβολής με μεταφορική εταιρεία δεν είναι δυνατή για τους παρακάτω προορισμούς.

 

Παραλαβή

Η παράδοση γίνεται επί πεζοδρομίου σε αστικά κέντρα ή παραλαβή από τα συνεργαζόμενα πρακτορεία.

Για παράδοση στο χώρο του πελάτη σε απομακρυσμένες περιοχές, το κόστος διαμορφώνεται σε συνεννόηση μεταξύ του πελάτη και του συνεργαζόμενου πρακτορείου.

Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από το συνδυασμό μεγέθους και βάρους.

Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο από το πραγματικό (περιπτώσεις ελαφρών δεμάτων με μεγάλο όγκο), τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος.

Χρόνος παράδοσης

  • Για παράδοση εντός Θεσσαλονίκης & Αττικής 1 – 7 εργάσιμες ημέρες.
  • Για παράδοση σε μεγάλες πόλεις, επαρχία, νησιά 3 – 10 εργάσιμες ημέρες.
  • Για δυσπρόσιτες περιοχές και απομακρυσμένα νησιά, 5 – 12 εργάσιμες ημέρες.

 

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Τρόποι πληρωμής

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας, διαθέτουμε τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

  • Τραπεζική κατάθεση μέσω των τραπεζών:

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR520172222000 5222101130003

ALPHA: GR3301407030703002002023843

ΕΘΝΙΚΗ: GR7001102360000023600701819

Δικαιούχος: ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ (ΟΛΒΙΟ ΕΕ)

  • Με αντικαταβολή μέσω της εταιρίας μεταφοράς
  • Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή Viva Wallet μέσω της υπηρεσίας Viva payments